Paşafırını Tarabya
Emek ve özveriyle dolu bir geçmişe sahip olan Paşafırını’nın temelleri, kurucuları olan Nedim Kaya ve Umut Ercan’ın 1995 yılında Sarıyer’de yanarak kapanmış bir fırını devralıp faaliyete geçirmesiyle atılıyor. Lise yıllarında başladıkları okul çayları ve yıl sonu partileri organizasyonlarından kazandıkları parayla, 1993 yılında waffle ve kumpir corner’ı açan iki ortak, daha sonra pastacılık sektörüne yeni bir soluk kazandıracak olan bu ilk göz ağrılarına Pamuk Pastanesi adını veriyorlar. Pamuk Pastanesi’nde geçen paha biçilemez deneyimlerle dolu 14 yılın ardından, 2009 yılında, Paşafırını konsepti doğuyor.
Fotoğraflar Tarabya şubesini 2013 yılında işletenlere hediye amaçlı çekilmiştir.
Fotoğraf sayısı: 96
Tarih: Mart. 09, 2013
Tür: CR2 / JPG
Boyut: 5616x3744
Kamera: Canon EOS 5D Mark ii
Lens: Canon L seri
Lütfen DİKKAT
- Fotografları klavyenizdeki tuşlarını kullanarak değiştirebilirsiniz.
- TIKLA YASA METNİİzinsiz Kullanılamaz
- Lisanslı İçerik
- İzin / Temin:Lütfen iletişime geçin
- Paylaşın:Tweet